MLM recruteringssite voor meer MLM leads

Ben je de afwijzing van vrienden en familie moe?
Ben je het moe om te werken met oude (dure) aangekochte mlm leads? Bedrijven die mlm leads verkopen doen dit vaak 4, 5 of meer keer. Je betaalt er enorm veel voor en ze laten je met lege handen achter, zonder distributeurs …
Ben je de telefonische enquêtes moe?
Of het aanspreken van mensen op straat?

Het is moeilijk goede mensen te vinden om over uw zakelijke mogelijkheden te spreken.

Wij hebben de oplossing voor elke distributeur die een downline wil uitbouwen en wil werken aan zijn toekomst en vrijheid:
UW EIGEN MLM RECRUTERINGSSITE

Met een eigen mlm recruteringssite maximaliseer je uw succes, uw weg naar financiële onafhankelijkheid.

Voordelen van een recruteringssite van MLM Marketingsites:
MLM lead recruteringssite maatwerk 1. Maatwerk:
Een groot voordeel van MLM Marketingsites is dat deze mlm website is opgemaakt om distributeurs aan te trekken die MLM willen doen. Dit is belangrijk, daar u gericht kan werken. U trekt mensen aan die geïnteresseerd zijn in wat u doet. De mlm leads zijn van betere kwaliteit en dus uw investering waard.
MLM lead recruteringssite om makkelijk van thuis uit te werken 2. Van thuis uit werken:
Om het grootste aantal potentiële distributeurs te bereiken, gebruik je het Internet. U kan natuurlijk werken met behulp van ouderwetse offline methodes, maar als u effectief wil werken, concentreert u zich op online marketing. De kosten zijn lager en u kan van thuis uit werken.
Gebruik de MLM lead recruteringssite en voorkom afwijzing 3. Geen afwijzingen meer:
Omdat u gebruikt maakt van een mlm recruteringssite, moet u zich geen zorgen meer maken over afwijzing. Een flyer bijvoorbeeld belandt vaak in de prullenmand, maar iemand die een informatie-aanvraag verstuurd, is geïnteresseerd. De site werkt dus pre-kwalificerend. Dat is wat onze mlm recruteringssite zo perfect maakt.
Real time MLM marketing voor beter resultaat 4. Real-time leads:
Leads komen binnen in real-time. U ontvangt een lead enkele seconden nadat een informatie-aanvraag is verstuurd … terwijl hun belangstellingsniveau dus op het hoogste punt is.
Nu voor iedereen een MLM site beschikbaar. Vergeet dure kosten! 5. Lage kosten:
Voor slechts een klein bedrag per maand hebt u uw eigen mlm recruteringssite. U bepaalt zelf hoeveel u investeert in het maken van promotie. Het aankopen van dure, oude mlm leads is verleden tijd.
Werk samen met uw down of upline. Gebruik het wiel voor nog meer leads. 6. Het 'wiel':
U kan ervoor kiezen om samen met uw downline promotie te maken voor de mlm website. Niet iedereen is even wegwijs in het opzetten van de juiste promotie en op deze manier helpt u deze mensen in uw downline. De leads die binnenkomen via deze site worden verdeeld onder de deelnemers aan het 'wiel'. U kan zelf een verdeelsleutel instellen, afhankelijk van de bijdrage van de distributeur.
Door onze doorgedreven ideeën kan het bijna niet meer eenvoudiger! 7. Eenvoud:
Het spreekt voor zich dat het uitermate belangrijk is dat de backoffice van uw mlm recruteringssite makkelijk in gebruik is. Aan de hand van een begeleidingsfilmpje worden alle mogelijkheden in gebruik uitgelegd. U zal merken dat door onze slimme manier van presenteren zowel het Virtueel kantoor als de recruteringssite voor iedereen toegankelijk is, zodat u direct aan de slag kan.
Gebruik nu video in uw MLM recruteringssite 8. Video:
Een online video is een krachtige manier om te communiceren met potentiële distributeurs. U hebt de keuze om een bestaande video te gebruiken, maar u kan ook kiezen om zelf een video te maken. Het is de meest persoonlijke benadering in de marketing van uw bedrijf, mensen zien je gezicht en hoor je ideeën.
Communicatie 1 van de sleutels tot succes. Het is allemaal geïntegreerd in het Virtueel kantoor 9. Email- en/of sms-campagne:
Dankzij de geïntegreerde mogelijkheid om een email- en/of sms-campagne op te zetten voor uw downline en potentiële distributeurs, was het nog nooit zo makkelijk om hen te informeren en op de hoogte te houden van meetings, trainingen, …
U kan ook een email en/of sms klaarzetten om op een later tijdstip te versturen.
   
Hieronder ziet u voorbeelden van de sites die wij aanbieden: